UGEARS (ili ukrajinski mehanizmi) je mlada ukrajinska proizvodna firma koja se nalazi u Kijevu. Projektuje i stvara jedinstvene mehaničke 3D pazle sa visokim kvalitetom spoja. Unutar svakog modela skriva se neobično čarobni mehanizam koji se sastoji od tesno povezanih pokretnih zupčanika. Marljivost prilikom projektovanja i briga o viskom kvalitetu procesa proizvodnje garantuje da će svi delovi mehanizma moći da se precizno sklope u gotov model. Otvoreni način spajanja pojedinih elemenata, koji je firma Ugears patentirala, omogućuje da se mehanička konstrukcija sastavi bez upotrebe lepka. Svaki komplet je opremljen svim što je potrebno da se sastavi pokretni 3D model bez lepka ili bez korišćenja specijalnih instrumenata.

Svaki model nije samo komplet konstrukcije, već ostvarenje ideje koju je firma „iznela na svetlo dana” u procesu prozvodnje: ne samo da je svaki model interesantan kao pokretni mehanizam, već i izgleda lepo kao suvenir. Lepa konstrukcija sa zupčastim prstenovima bez sumnje će izazvati interesovanje i oduševljenje načinom rada.

Bez obzira na kratak staž, firma u svojoj ponudi ima već devet interesantnih modela i stalno radi nad izradom novih mehanizama. U pripremi je min. voz koji je prezentovan na nekoliko kratkih video-snimaka, objavljenih na našem jutub (YOUTUBE) kanalu.

  1. JD-Tractor2
  2. bulk-pack-10-pcs-2

KONTAKT

PR ČAROLIJA SHOP

Vrbas, Danila Bojovića 172
065 26 36 336

info@ugears.rs

carolija@carolijashop.rs